Afvoeren, versnipperen en haardhout

Over houtafval afvoeren

Wilt u het houtafval van uw gekapte of gesnoeide boom hergebruiken? Dat kan uiteraard. Indien gewenst verwerken we het afval tot haardhout of voeren we het afval voor u af. Opgeruimd staat netjes!

 

Versnipperen en afvoeren

Door uw houtafval te versnipperen wordt het compact en kan het zeer snel worden afgevoerd. Zo is uw tuin weer snel opgeruimd en netjes. Storm Boomverzorging beschikt over een versnipperaar die zelfs dikke takken van 12 cm in één keer kan verwerken. De prijs voor het afvoeren van het resthout wordt berekend op basis van de hoeveelheid.

 

Verwerken tot haardhout

Het is natuurlijk zonde om uw afvalhout af te voeren, wanneer u het ook kunt hergebruiken als haardhout. Zagen in iedere gewenste lengte en blokken worden met een kloofmachine op de gewenste grootte gemaakt.

De versnipperaar van Storm Boomverzorging in actie.

 Een klant over verwerken tot haardhout

Voor het kappen van onze boom huurden wij Joachim in. Deze boom hield al lang veel zonlicht tegen waardoor het in huis erg donker kon zijn.  Joachim kwam en de boom lag binnen no time in stukjes op de grond. De boom werd verwerkt tot haardhout en daarna werd de tuin netjes opgeruimd. Eindelijk weer licht in onze woonkamer! Joachim, super bedankt voor de werkzaamheden en fijne samenwerking!

Arend en José Pothof

Veghel

Kappen Atlasceder in Rijswijk

Wij werden gevraagd om een atlasceder in Rijswijk te kappen. Deze atlasceder stond in een woonwijk naast een huis. De ceder was uit de kluiten gegroeid en []

Wacht u tot de volgende Storm, of belt u hem nu?